Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Càrnies en Lluita
El Comitè d’Empresa d’Esfosa anuncia "un acord parcial" amb la direcció de l’empresa

Ara bé, ha fet una crida a la solidaritat i a no afluixar en aquesta dura lluita pels drets laborals, que tot just ha començat. Guanyarem! Vic, a 17 de novembre de 2016. Comitè d’empresa d’Esfosa

18/11/2016 Laboral

El Comitè d’Empresa d’Esfosa ha fet públic que s’ha arribat a un acord parcial amb la direcció de l’empresa sobre diferents temes litigiosos.

Amb aquest acord s’ha intentat reduir la intensa conflictivitat existent, especialment amb l’àmbit judicial, en el qual s’ha arribat a tenir fins a sis procediments en curs, arran de les diferents incidències que s’han produït en els darrers temps. S’ha aconseguit atenuar els perjudicis per l’ERO impulsat per l’empresa i que es deixessin sense cap mena d’efecte els expedients sancionadors imposats a set membres del comitè d’empresa.

També s’ha aconseguit avançar en algunes de les reivindicacions plantejades, tals com plus de nocturnitat, planejament de seguretat i salut i el sistema de compensació de la borsa d’hores. Tanmateix les reivindicacions només s’han aconseguit parcialment i el conflicte no ha quedat tancat, ni es renuncia a continuar les negociacions i mobilitzacions que calguin en el futur.

També persisteix la problemàtica de la implantació de falses cooperatives, comuna a quasi tot el sector carni. Es una situació anòmala que causa gravíssimes vulneracions sistemàtiques dels drets laborals i una enorme precarització per a la gent treballadora, i que a més tendeix a expandir-se. Per tots aquests motius, continuem i continuarem lluitant per aconseguir un treball digne i en unes condicions acceptables, a la nostra empresa i també a les indústries càrnies en general.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid