Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Acord pel 2on Conveni del Cicle Integral de l'Aigua de Catalunya
02/11/2016 Laboral

El passat 6 d'octubre de 2016 se signà el preacord del Segon Conveni del Cicle Integral de l'Aigua de Catalunya que serà d'aplicació els anys 2016, 2017 i 2018. La negociació del conveni col·lectiu ha durat nou mesos (de gener a inicis d'octubre 2016).

La part social (Intersindical-CSC, CCOO i UGT) i l'empresarial (Agrupació de Serveis d'Aigua de Catalunya-ASAC) després del preceptiu període de consultes i assemblees de treballadors que han ratificat l'acord, anuncien la seva entrada en vigència i la propera publicació al DOGC.

Des de la Intersindical-CSC es fa la valoració següent:

"- NO és un mal acord pels temps que corren, però queda el regust que tant la classificació professional com la mobilitat funcional (treballs de categoria superior) no han estat resolts de la manera que consideraríem més satisfactòria, detectant a més que aquests aspectes queden molt encotillats pel Conveni Estatal.

- Des de la Intersindical-CSC Tenim la sensació que la tendència serà la d'anar disminuint les retribucions variables, amb nous models organitzatius o incorporació d'automatismes i controls diversos.

- Finalment, percebem un cert neguit pels processos de “remunicipalització” de serveis, reversió (“desprivatització” de la gestió), això no hauria de ser un problema greu a les plantilles, però sí pot ser preocupant al cim de la piràmid"..

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid