Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Servei Públics
Xerrada-debat a Figueres “Les lluites contra la precarització dels serveis públics”

Exemples de lluites socials i sindicals per la defensa d'uns serveis públics de qualitat i d'unes millors condicions laborals dels treballadors i treballadores.

25/10/2016 Laboral

La CUP i els sindicats CO.BAS, USTEC-STES-IAC, CATAC-CTS-IAC, la GCT i SUD Poste 66 han convocat un acte públic a Figueres per compartir experiències en la lluita social  i sindical contra  la precarització laboral de diferents serveis públics i en defensa de la seva qualitat. L'acte també pretén ser un espai de debat obert al públic per establir sinergies entre les diferents lluites per uns millors serveis públics.

Durant la trobada s’exposarà l’experiència dels carters de La Poste que després de més de sis mesos de vaga silenciada en el sector públic de correus de Ribesaltes, al Rosselló, va finalitzar amb l'acceptació per part de l'empresa de les demandes dels treballadors.  També s'exposaran les experiències en la lluita sindical dels docents a Catalunya, dels treballadors i treballadores de la sanitat i salut pública, dels serveis municipals i del servei de correus.

L'acte es portarà a terme el proper dissabte dia 29 d'octubre a les 17h al saló de descans del Teatre El Jardí de Figueres.

El músic i activista social Joanjo Bosk presentarà l'acte i moderarà el debat en el que hi participaran:

  • Augustin Fons i Jean-Philipe Ricart, del  sindicat Solidaires Unitaires  Démocratiques-Poste  Télégraphes et Télécomunications. (SUD-PTT)
  • Ricardo López del  sindicat de Comissions de base. (CO.BAS)
  • Laia Rispau del sindicat  Unió dels Treballadors d’Ensenyament de Catalunya.(USTEC-STES-IAC)
  • Magda Gifré del sindicat  Col·lectiu Autònom de Treballadors de l’Administració de Catalunya- Coordinadora de Treballadors i Treballadores de la Sanitat.
  • Ferran Cascallar del sindicat Confederació General del Treball. Treballadors.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid