Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
Moviments socials de Lleida saluden la creació de l'Ateneu La Baula
27/10/2016 Política

A través d’un comunicat public titulat “La Baula que ens uneix” tretze marees i col·lectius de Lleida donen el seu suport a l’Ateneu Cooperatiu La Baula, que aquest dissabte obrirà les seves portes al carrer del Nord, 4.

Els moviments socials saluden la creació d’aquest projecte entenent que “les persones i els projectes que aspirem a transformar la societat necessitem espais de trobada, de reconeixement mutu i de construcció de projectes comuns. La Baula ajudarà a cobrir aquesta necessitat”.

L’Ateneu Cooperatiu La Baula serà un espai autogestionat que vol esdevenir “un focus d’irradiació de cultura emancipadora i unitat popular a la nostra ciutat. Un espai que es pretén obert a tothom”. Estarà format per un espai social amb sales polivalents i d’un espai de bar i restaurant.

Els col·lectius que formen part de la Coordinadora de Marees i col·lectius també animen a participar dels actes organitzats durant dissabte 29 i diumenge 30 d’octubre, per celebrar la inauguració de l’espai al carrer del Nord, 4. També animen a fer possible el projecte participant-hi directament i col·laborant econòmicament a la campanya de micromecenatge que ja suma 2.700 euros.

El comunicat està obert a noves adhesions i els col·lectius signants fins al moment són Arran, Assemblea d’Estudiants d’Agronòms, Assemblea d’Estudiants de Lletres, Casal Popular de Joves de Lleida, CGT Lleida, Colors de Ponent, Grup de Dones de Lleida, Joves en Acció, Marea Blanca de Ponent i Pirineus, Marea Groga, Marea Lila, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans UdL i STOP CETA, Plataforma de Ponent i Pirineus contra els tractats de lliure comerç CETA, TTIP i TISA.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid