Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La Plataforma per La Llengua presenta a Vilafranca del Penedès el llibre "Amb el Català, Fem Pinya!"

Una antologia de relats de persones arrelades a Catalunya gràcies a la cultura popular

11/10/2016 Cultura
La Plataforma per la Llengua presentarà dilluns vinent, 17 d’octubre, a Vilafranca del Penedès, el llibre Amb el català, fem pinya!, editat en col·laboració amb la Fundació Carulla i la Generalitat de Catalunya. La Plataforma per la Llengua ha volgut fer un recull de relats escrits per persones de diversa procedència que han emigrat a Catalunya. Els 14 protagonistes d’aquesta publicació comparteixen però, una mateixa característica: la plena inclusió social i cultural gràcies a la participació en el moviment associatiu català.

Els assistents a la presentació, que es farà en col·laboració amb Òmnium Alt Penedès a les sis de la tarda a l’Espai Muriel Casals (c. Banys, 11), podran escoltar els testimonis de la Georgiana Ciupag, nascuda a Romania i que viu a Vilafranca del Penedès i participa com a grallera a la Colla Si Fa Sol Toquem; el del Yàsser Saadoune, nascut al Marroc i bastoner a La Fal·lera Gironina des de fa més de deu anys; i el relat de l’Asma Harti, coordinadora de programes de l’entitat local La Llum del Nord, que també exposarà la seva experiència amb el català com a eina per integrar-se. Tots els assistents a la presentació podran endur-se un volum d’Amb el català, fem pinya!.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid