Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
represió
La CUP Mataró proposa que l'Ajuntament doni suport als 27 encausats per defensar la Universitat pública
21/10/2016 Drets i Llibertats
Cas 27 i més Cas 27 i més

El grup municipal de la CUP ha presentat una moció on proposa que l’Ajuntament de Mataró doni suport a les 27 persones de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) encausades per haver defensat una universitat pública, gratuïta i de qualitat.

Es tracta de 27 estudiants i treballadors de la UAB contra les quals el Ministeri Fiscal demana penes de fins a 14 anys de presó per a cadascun d’ells i multes que sumen 400.000€ per haver participat en una acció simbòlica l’abril de 2013. Els 27 encausats (som 27 i més) van ser denunciats als Mossos d’Esquadra per l’anterior equip directiu de la UAB.

La moció presentada per la CUP és una Declaració Institucional que es debatrà i votarà en Junta de Portaveus prèvia al ple de novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid