Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No als Jocs Mediterranis
La CUP demana renunciar als Jocs davant de la incertesa i el vot del PP

els independentistes remarquen que «la credibilitat del govern espanyol es destaca essencialment per vendre a la població promeses, paraules buides, fum i comprometre’s en operacions que són paper mullat».

26/10/2016 Política

Davant de la incertesa i el vot contrari del Partido Popular (PP), on hi ha el diputat tarragoní Jordi Roca, al finançament dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, la CUP de Tarragona ha demanat, novament, renunciar als jocs. Si, tal com s’ha arribat a dir, l’Ajuntament de Tarragona ha d’avançar ―hipotèticament― diners que més endavant l’Estat espanyol retornaria, ens trobaríem de nou amb un endeutament municipal inassumible. En aquest mateix sentit, cal tindre en compte que els crèdits que assumiria el municipi implicarien uns interessos que, rarament, serien raonables i en cap cas no revertirien en el dia a dia de la ciutat.

D’altra banda, els independentistes remarquen que «la credibilitat del govern espanyol es destaca essencialment per vendre a la població promeses, paraules buides, fum i comprometre’s en operacions que són paper mullat», i hi afegeixen que és molt curiós que aquests 12 milions d’euros que s’haurien de destinar a la construcció de la piscina no arribin de Madrid, mentre a Tarragona Ballesteros i Fernández comparteixen alcaldia.

Finalment, des de la Candidatura d’Unitat Popular destaquen que els dubtes que planegen per sobre dels jocs van més enllà d’aquest «no» per part dels Populars, atès que hi ha moltíssimes ombres a l’entorn del finançament dels Jocs, tal com s’ha constatat mitjançant una auditoria que, en l’apartat de conclusions, afirma que hi ha greus desviacions pressupostàries:

«En quant a la consecució de fons (patrocinis i altres aportacions) per fer front al finançament del projecte, s’observa una variació important entre els fons pressupostats i els fons liquidats. No està suficientment explicada per part de la Fundació el motiu d’aquesta variació tan important i si està previst la consecució d’aquests fons per als exercicis 2016 o 2017.»

Des de la CUP remarquen que encara s’és a temps de renunciar amb total dignitat a uns jocs que són inassumibles des de molts punts de vista, entre els quals hi ha els econòmics i els d’infraestructures.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid