Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pressupostos
La CUP Capgirem Barcelona no negociarà pressupostos mentre "durin les batudes racistes"

Recorda que durant la modificació pressupostària, la supressió del cos d’antiavalots de la GUB era una de les pedalades de la CUP Capgirem Barcelona, la qual el Govern de la ciutat no va acceptar, tot i portar-la al seu programa electoral.

27/10/2016

La CUP Capgirem Barcelona ha decidit que no s'asseurà a negociar el pressupost del 2017 mentre hi hagi la repressió i persecució dels Unitat Policia Administrativa i de Seguretat (UPAS) als manters i demana el compliment dels acord presos.

La formació remarca la intensificació de les actuacions per part dels UPAS de la Guàrdia Urbana, que des de divendres a la nit, i durant hores, "han militaritzat el centre de la ciutat perseguint a la baula més feble de la nostra ciutat com és el col·lectiu de manters, els quals se’ls ha perseguit, agredit i decomissat el material i provocant corredisses que posen en perill no només als propis companys manters sinó a la gent que entra i surt del metro, com demostren les imatges preses ahir la nit pel company Angel García".

Recorda que durant la modificació pressupostària, la supressió del cos d’antiavalots de la GUB era una de les pedalades de la CUP Capgirem Barcelona, la qual el Govern de la ciutat no va acceptar, tot i portar-la al seu programa electoral. "El Govern es va comprometre a canviar de funcions aquesta unitat i treure'ls-hi la funció antiavalots, doncs passat quasi 6 mesos encara està funcionant com a cos repressiu a la ciutat de Barcelona, per tant un altre incompliment del compromisos del Govern de Barcelona en Comú", ha puntualitzat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid