Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
infraestructures
Convoquen una concentració a Vila-seca per reivindicar la millora del servei ferroviaria a les Terres de l'Ebre

Dilluns, 10 d'octubre a les 11.30h, davant l'estació de Vila-seca

05/10/2016 Territori

La plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat, i l’Associació per la promoció del Transport Públic han convocat el dilluns 10 d'octubre una concentració de caire institucional a l'estació de Vila-seca. És el primer cop que aquests tres col·lectius, s'uneixen per convocar una acció d'aquestes característiques, amb la voluntat d'aconseguir el màxim suport possible d'ajuntaments, cambres de comerç, sindicats i associacions veïnals, entre d'altres.

Segons un estudi elaborat per aquestes entitats, en els darrers deu anys Tarragona ciutat ha perdut un 21,4% d'usuaris dels trens regionals, el que representa una pèrdua de 358.000 viatgers/any. Ho atribueixen a les constants interrupcions i retards.

L'estudi, que analitza l'evolució de viatgers per ferrocarril al Camp de Tarragona al llarg d'una dècada, del 2004 al 2014, posa de manifest que el 80% dels usuaris utilitzen els trens regionals, però que els viatgers cada cop en fan menys ús . La caiguda ha estat d'un 21,4% a Tarragona i encara és més exagerada en altres municipis, com Torredembarra, on supera el 25%.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid