Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent Gran
Concentració al Parlament per residències públiques per a la gent gran a Santa Coloma de Gramenet

Concentració al Parlament per residències públiques per a la gent gran a Santa Coloma de Gramenet

27/10/2016 Drets i Llibertats

SOM Gramenet anima a participar de la convocatòria realitzada per la Comissió d'ajut a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet conformada per diferents entitats i organitzacions de la ciutat (com ara l'Ateneu Popular Julia Romera, Santa Coloma amb el Sàhara, Associacions de veïns del Riu Nord i de Serra de Marina, CCOO, ICV, SOM Gramenet, CUP-Gent de Gramenet, EUiA, Podem Gramenet, PSC i ERC.)

Veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet es concentraran aquest dijous 27 d'octubre a les 12h davant del Parlament de Catalunya (al Parc de la Ciutadella de Barcelona), que aniran en autocar des de la ciutat.

Es vol exigir a la Generalitat de Catalunya la construcció urgent d'una residència pública per a gent gran, donat que a la nostra ciutat hi ha 22.733 persones majors de 65 anys i, en canvi, només es disposa d’una residència pública de 165 places, amb una llista d’espera que supera els tres anys, amb l'agreujant que tampoc hi ha cap centre de dia públic.

En l'escrit de convocatòria es comenta que "si comparem ràtios, Santa Coloma de Gramenet té moltes menys places residencials, públiques o privades, per a gent gran que la mitjana a Catalunya. Mentre que en tot el país hi ha 4,3 per cada 100 persones majors de 65 anys, a la nostra ciutat la xifra no passa de 2,8 per cada 100."

Després de recollir més de 2800 signatures en poc temps amb una campanya reivindicativa es va culminar amb una concentració davant de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet el passat dia 20 d'octubre aplegant més de 200 persones. En aquesta es va demanar la cessió a la Generalitat per part de l'Ajuntament un solar per aquesta finalitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid