Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
La fiscalia investiga la crema de fotografies del Rei espanyol i una piulada de la CUP
13/09/2016 Drets i Llibertats

La Fiscalia de l' Audiència Nacional espanyola ha obert una investigació per la crema de fotografies del Rei durant la manifestació de la Diada d'organitzacions de l'esquerra independentista a Barcelona. També investigarà la piulada de la CUP "Si el Rei vol corona, corona li donarem, que vingui a Barcelona i el coll li tallarem".

Els Mossos d'Esquadra han enviat l'informe sobre els fets a la Fiscalia, que ara haurà de determinar si constitueixen algun delicte.

La crema de les imatges del Rei es va produir al final de l'acte polític que es va realitzar al Born després de la manifestació que va començar a la plaça d'Urquinaona. Al fulls que es van cremar, per una cara hi havia la fotografia del monarca i a l'altre, la portada de la Constitució espanyola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid