Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
La CUP Anglès reclama la recuperació del servei d'ambulància 24 hores per a la zona del Ter Brugent
28/09/2016 Salut

Ahir durant el Ple Municipal, la formació d'esquerra independentista va reclamar al Govern municipal quines actuacions havia realitzat per tal de recuperar el servei d'ambulància 24h tal i com s'havia aprovat al Ple d'abril.

Amb el lema “Anglès: Territori de risc vital” la formació vol impulsar un seguit d'actes i xerrades que pretenen mobilitzar, no únicament a anglesencs i anglesenques, sinó també a gran part de la població del Ter-Brugent, atès que són tots els habitants d'aquesta zona els afectats per les retallades en el Servei d'Emergències Mèdiques.

El regidor Sergi Riera ha remarcat que “amb aquesta campanya volem donar a conèixer la situació de precarietat del SEM a la zona del Ter-Brugent, però no només això, sinó que el nostre objectiu és recuperar el servei d'ambulància les 24 hores del dia”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid