Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugitas
La Conca amb els Refugiats tanca la seva primera campanya amb una recaptació total de 5.641€

Quantitat destinada íntegrament a les ONGs Metges sense Fronteres i Refugee Care.

21/09/2016 Drets i Llibertats

El Col·lectiu La Conca amb els Refugiats que va promoure una campanya de sensibilització i una recollida d'aportacions econòmiques destinades als refugiats, ha tancat la campanya amb un total de 5.641 € recollits.


El plat fort d’aquesta iniciativa va ser una subhasta d'art solidària que es va realitzar el mes de maig. En l'acte es van subhastar una sèrie d'obres artístiques de diferents disciplines com pintura, escultura, ceràmica, forja, fotografia o il·lustració cedides altruistament pels artistes de la comarca Montse Aiguadé, Josep Bou, Albert Carreras, Gerard Castellví, Natàlia Ferré, Cal Biel, Noe Gaya, Xavier Miró, Àlex Rebollo, Rosa Maria Piqué, Teresa Ripoll, Joan Vizcarra, Lluís Soler, Enric Adserà Riba i Núria Albà. Els reconeguts artistes Maria Assumpció Raventós, Perico Pastor i Paula Bonet, com artistes convidats de fora la comarca, també van cedir obres per aquesta subhasta, de la mateixa manera que el fotògraf Jordi Oliver va fer donació de tres fotografies que il·lustraven les postals benèfiques que també es podien adquirir per fer aportacions.

La Conca amb els refugiats ha comptat amb la col·laboració d'entitats i voluntaris, d'entre els quals cal fer una menció especial a l’excel·lent suport d’APRODISCA, l’immens equip humà del qual ha sigut imprescindible per a l’èxit d’aquesta recollida de fons.

Tancant l’acció aquest estiu s’han ingressat íntegrament a Metges Sense Fronteres i a Refugee Care els 5.641 € recaptats, 2.820,50 € a cada entitat, les quals han fet una sentida carta d’agraïment que La Conca amb els Refugiats vol extrapolar a tota la Conca de Barberà per la solidaritat demostrada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid