Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Còrsega
120 persones inscrites en la primera escola d'aprenentatge de la immersió lingüística a Còrsega
22/09/2016 Internacional

L'associació Practicalingua ha obert les portes a Bastia per a du a terme l'ensenyament de la llengua corsa en un entorn familiar amb una diversitat de tallers d'immersió dirigits a qualsevol nivell de coneixement d la llengua. D'entrada ja han assolit la xifra de 120 inscrits, segons Nacions sense Estat.

"L'objectiu és oferir un espai per a l'aprenentatge i la pràctica de la llengua corsa, sense importar el nivell d'idioma. Els principiants aprenen els conceptes bàsics i les que ja pot parlar després d'un altre d'aprenentatge mentre es practica l'idioma ", ha dit el membre fundador de Praticalingua,  Alexandre de Zerbi, en unes declaracions que ha recollit el canal regional de la televisió pública francesa. 

Per a això, comenta De Zerbi, res millor que el cafè i la biblioteca associativa. Llocs en els quals es convida als principiants i aquells que només volen millorar els seus coneixements en diferents camps d'intercanvi d'idiomes a Còrsega.

Per crear aquesta escola, associació Praticalingua ha rebut el suport d'una dotzena d'empreses i autoritats locals, com el municipi de Bastia, que ha proporcionat local o la col·lectivitat territorial de Còrsega i el servei Lingua Corsa que va proporcionar una subvenció a l'associació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid