Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S16
Poble Lliure organitza un debat amb Boya, Tardà i Asens a Mataró.

L'organització de l'esquerra independentista s'activa al Maresme en motiu de la Diada

29/08/2016 Política

En motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'organització estratègica de l'esquerra independentista Poble Lliureha organitzat un debat polític titulat «L'esquerra catalana davant el repte de la independència», en el qual hi participaran la Mireia Boya, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya; Joan Tardà, diputat d'ERC al Congrés de Madrid; i Jaume Asens, tinent d'alcalde de Barcelona per Barcelona en Comú.

L'acte tindrà lloc a la Plaça de Can Xammar de Mataró a les 7 de la tarda del dijous 8 de setembre. Després del debat, moderat per un membre de Poble Lliure, entre els tres participants sobre el paper de l'esquerra en el procés d'alliberament nacional del poble català, hi haurà torn obert de preguntes del públic als convidats.

Paral·lelament a aquest acte, Poble Lliure també ha organitzat dos esdeveniments més al Maresme: El diumenge 4 de setembre hi haurà la pujada al Turó del Montalt des de les viles d'Arenys de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar; i el 10 de setembre la pujada al Castell de Burriac des d'Argentona, recuperant així una de les cites anuals de l'esquerra independentista de la comarca.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid