Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Manifestació a Palma per reclamar els drets del poble sahrauí
24/08/2016 Internacional

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears ha organitzat aquest dijous 25 d'agost, a les 19 hores, una manifestació amb els infants sahrauís de Vacances en Pau, que aviat tornaran als campaments de refugiats de Tindouf després de dos mesos. L'itinerari de 'Sàhara: un llaç indestructible, un llanç per sempre' començarà a la plaça d'Espanya, seguirà pel carrer Sant Miquel, Plaça Major, carrer Colom i finalitzarà a la plaça de Cort, segons ha informat dBalears

Amb aquesta manifestació, cerquen expressar la solidaritat de les Balears i denunciar les contínues vulneracions als drets humans que pateix el poble sahrauí als territoris ocupats pel règim marroquí, les decisions còmplices del govern de l'Estat Espanyol, la precarietat dels campaments de refugiats sahrauís i l’espoli dels recursos naturals.

També volen exigir al govern de l'Estat Espanyol que actuï amb fermesa davant el Regne del Marroc i s’impliqui perquè es compleixi el Dret a l’Autodeterminació del Poble Sahrauí reconegut per Nacions Unides.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid