Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBRAMENT NACIONAL
La CUP empeny el Govern cap a la ruptura accelerada amb Espanya si vol pressupostos

La CUP posa com a condició celebrar una cimera per a redefinir el pla cap a l'Estat català, per veure com es materialitza pressupostàriament, i després decidir si dona suport als comptes proposats per Junts pel Sí.

09/08/2016 Política

Natàlia Sánchez i Xevi Generó, membres del nou secretariat nacional de la CUP, han estat entrevistats avui a Catalunya Ràdio on han insistit que fa setmanes que vénen reclamant al president de la Generalitat una cimera per acordar els termes d'un referèndum unilateral d'independència. Tots dos han reiterat com a prioritat tancar el full de ruta amb el govern i el grup parlamentari de JxSí que permeti cloure aquesta legislatura excepcional. També han dit que ara es fa difícil parlar de dates concretes per a la celebració d'un referèndum d'autodeterminació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid