Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCE 2016
Comença la XLVIII Universitat Catalana d'Estiu

Commemora enguany el 700 aniversari de la mort de Ramon Llull, el centenari de la mort d'Enric Granados, els 40 anys del Congrés de Cultura Catalana i el 80 aniversari del naixement de Max Cahner. També es presentarà la Confedarció de les tres entitats sobiranistes dels Països Catalans.

17/08/2016 Política

Comença a Prada de Conflent, la XLVIII Universitat Catalana d'Estiu (UCE) sota el lema "L'eix Mediterrani: camins de mar, terra i cultura", anb la idea de replantejar la relació entre els Països Catalans i refermar-ne el vincle. Dins d'aquest marc es plantejarà la vigència de Ramon la vigència de Ramon Llull, l'Eix Mediterrani i el procés de Catalunya cap a la Independència.

Els actes i les commemoracions comencen el dia 17, a les 17 h, amb 'Als 40 anys del Congrés de Cultura Catalana: cal repensar el país'. La segona commemoració tindrà lloc el 19 d’agost, a les 12 h del matí, amb ' Vigència de Ramon Llull. Als 700 anys de la seva mort'. Anirà a càrrec del director general de Cultura del Govern Balear, Jaume Gomila. El 21 d’agost se celebrarà l’acte en record de Max Cahner, editor, activista i polític. En aquest cas, els ponents no s’han concretat encara. L’últim acte commemoratiu, el dia 22 d’agost, serà ' La cara amagada d’Enric Granados. Als cent anys de la mort'.

Presentació de les tres entitats sobiranistes dels Països Catalans

Dissabte, 20 d'agost al Gimnàs, tindrà lloc la presentació de les tres entitats sobiranistes dels Països Catalans: La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD), l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb seus respectius presidents, Antoni Infante, Cristòfol Soler i Jordi Sànchez sota el títol: "Tota una nació en Marxa. Diferents ritmes, un mateix objectiu".

Pressupost de 423.000 euros

Enguany es compta amb un pressupost de 423.000 euros, que surten de subvencions bàsicament de la Generalitat de Catalunya i les quatre Diputacions de Catalunya. Matricular-s'hi val 420 euros. Per primera vegada, els assistents podran allotjar-se al Centre Pau Casals-Canigó, un alberg amb 68 places. I també per primer cop s’han atorgat totes les 40 beques de la Generalitat per assistir als cursos. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid