Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'STEI Intersindical expressa la seva solidaritat amb el poble turc després del frustrat cop d'estat
Sabem que hi ha hagut un intent de cop militar a Turquia que ha costat la vida a cents de persones. Malgrat això, som conscients que l’actual Govern pretén eliminar els drets democràtics amb el pretext del cop d’estat.

Segons les xifres que ha donat el Ministeri d’Educació, les autoritats han decidit suspendre de les seves funcions 15.200 mestres i administratius. D’acord amb la informació de la premsa, s’han cancel·lat les llicències de treball de 21.000 mestres i professors, mentre l’antidemocràtica Autoritat de l’Ensenyament Superior pressiona perquè 1.577 degans renunciïn al seu lloc de feina i s’acomiadin 4.000 acadèmics.  

 Cal assenyalar que l'exigència de la renúncia dels degans amenaça principalment l'autonomia institucional de les universitats i ignora la Constitució. És innacceptable la suspensió de la feina de milers de persones sense raons concretes jurídiques mentre s'ignoren els principis bàsics de la llei.

Davant aquests fets, l'STEI i la Confederació Intersindical manifestam el nostre suport amb les companyes i companys del sindicat Egitim Sen en la seva lluita per una Turquia igualitària, lliure, democràtica i laica.

Amb els nostres més profunds sentiments de solidaritat i amistat.


NI COPS MILITARS, NI COPS CIVILS!
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid