Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Còrsega
EL FLNC respondrà a qualsevol atemptat islamista a Còrsega
29/07/2016 Internacional

El Front d'Alliberament Nacional de Còrsega (FLNC per les sigles en cors), en concret la seva facció coneguda com a "22 d'octubre", ha advertit aquest dijous "als islamistes radicals de Còrsega" amb "una resposta amb determinació sense tremolar la mà" si fan cap acte hostil a l'illa, segons recull el portal Nacions Sense Estat.

Aquest portal comenta que l'organització independentista FLNC-22O va anunciar la seva "desmilitarització" el passat maig pel que sorprèn el comunicat: "La voluntat dels salafistes és, clarament, establir a casa nostra la política del Daesh, i nosaltres estem preparats. La vostra filosofia medieval no ens fa pas por. L'amalgama només existeix en els esperits febles i el poble cors és fort, ja ha hagut d'escollir abans entre decisions difícils però mai ha basculat, com vosaltres, cap a la barbàrie". "Si Estat Islàmic reivindica cap acció al nostre territori el vencerem plegats." FLNC acusa també França d'una política exterior nefasta que li "retorna com un boomerang".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid