Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MarxaSom
“La Marxa Som”: Assemblea Participativa a Capellades
22/07/2016 Política

L’ANC de Capellades, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Vila i diverses persones particulars i entitats, han organitzat una Assemblea Oberta de Democràcia Participativa al pati de la Lliga aquest divendres  a les 19 hores.

Aquesta Assemblea, que serà de curta durada, comptarà amb la participació de diversos membres de l’actual govern de l’Ajuntament de Capellades i serà moderada per components de l’ANC local. Els temes a tractar es referiran a quin país volem, com ens podem organitzar i les estratègies per a poder decidir el futur del nostre país. Amb les conclusions de l’assemblea es farà un petit dossier que es lliurarà, juntament amb la de tots els altres municipis en què s’hagi celebrat, el dia 31 de juliol a Montserrat.

Al final de l’acte hi haurà pa amb xocolata per als assistents. No cal dir que hi estan convidades especialment, a part dels capelladins, totes aquelles persones de localitats properes que vulguin donar la seva opinió i que en els seus municipis no s’hagi programat una assemblea d’aquest tipus: Vallbona, La Torre, La Pobla, Piera, etc.

L’Assemblea és el preludi de la caminada que, amb el nom de “La Marxa Som”, està creuant totes les comarques de Catalunya i que arriba a Capellades el proper dijous dia 28 de juliol. Us adjuntem el programa d’actes per al dia 28, als quals també esteu tots convidats, així com a la caminada que continua “la Marxa Som” entre Capellades i Igualada i que s’inicia el dia 29 a les 8’30 del matí a la Plaça Catalunya. Seria molt bonic que hi hagués un gran nombre de capelladins a fer aquesta caminada!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid