Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
L'ANC consultarà els seus socis si exigeix a les institucions un referèndum vinculant d'independència

Els propers 15 i 16 de juliol els socis determinaran l’estratègia per dur a terme el full de ruta

28/06/2016 Política

D’acord amb els acords presos pel Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana, els propers dies 15 i 16 de juliol l’entitat realitzarà una consulta interna per tal de determinar si exigeix a les institucions catalanes la celebració d’un referèndum vinculant d’independència per decidir el futur del país.

Els socis de ple dret podran votar en modalitat telemàtica i presencial – a diverses seus distribuïdes pel territori- i hauran de respondre a la pregunta “Vols que l’ANC exigeixi a les institucions catalanes que convoquin el poble de Catalunya a un Referèndum per DECIDIR sobre la independència?”. Els resultats provisionals de la consulta es faran públics el dia 17 de juliol (una setmana després, el 23 de juliol, la Junta Electoral de l’entitat proclamarà els resultats definitius).

En la línia de resoldre les preguntes més freqüents al voltant del referèndum vinculant d’independència, l’ANC multiplica aquesta setmana i la que ve els actes informatius i de debat davant de les seves assemblees de socis, a les quals ja ha fet arribar un extens argumentari. Aquest matí el compte de twitter @assemblea ha publicat diverses cadenes de tuits que exposen la resposta a les preguntes més freqüents sobre el referèndum, a partir d’aquesta piulada http://bit.ly/290GC0g

Dates rellevants de la consulta interna de l’ANC sobre el referèndum:

Inici del termini per demanar vot anticipat

4 juliol

Inici del termini per exercir el vot anticipat

7 juliol

Fi del termini per demanar el vot anticipat

10 juliol

Inici votació telemàtica

13 juliol

Inici votació presencial

15 juliol (17h)

Fi votació telemàtica

16 juliol (14h)

Fi votació presencial

16 juliol (14h)

Fi termini publicació resultats provisionals

17 juliol

Proclamació resultats definitius

23 juliol

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid