Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió?
L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners despenja l’estelada del balcó a petició de la Junta Electoral

També rebutja la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics

23/06/2016 Política

Durant el passat ple del dilluns 20 de juny la CUP Santa Coloma de Farners va creure oportú presentar una moció per poder habilitar punts de càrrega per a vehicles elèctrics al municipi amb el propòsit de començar el camí de la recuperació d'una petita part de la nostra sobirania energètica.

La resposta va ser l'abstenció de CIU, el PSC i també, amb molta sorpresa per part de tothom, una regidora d'ERC a l'equip de govern!, la resta de l'equip de govern i MES van votar-hi en contra i només la CUP va votar-hi a favor.

Fa un any que ls CUP va començar aquesta legislatura i no deixa de restar atònits per l'actuació del consistori i els seus arguments davant de qualsevol proposta que els impliqui una petita inversió de diners o de personal. Els arguments habituals són els de la falta de pressupost o la intenció d'incloure aquestes mocions en el Consell Sectorial de Territori o en qualsevol altre Consell Sectorial.

Tema a part, i gràcies a la  insistència de la CUP en la seva creació, els Consells Sectorials estan començant a desenvolupar-se, això sí, com nadons que tenen algun retard en el seu creixement!

També va recordar la commemoració del Dia Internacional de les Persones Refugiades, va aprovar dues mocions que tenen relació amb el tema d'Habitatge: rebuig a la decisió del TC en relació a la llei 24/2015 i la demanda de sis pisos de lloguer social el nostre municipi.

El ple va ser dilluns i el dimarts a les 8 del matí l'Alcalde  comunicava que retiraran l'estelada del balcó de l’Ajuntament per demanda de la Junta Electoral fins dilluns 27, després del 26J. segons la CUP, "Continuem amb la por, aquest no és el camí per recuperar la nostra sobirania com a poble, hem de trepitjar fort i començar la desconnexió. Si no és ara quan? Si no som nosaltres qui?"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid