Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
26J
Diverses entitats de les Illes signen un manifest per «un finançament just»

Amb l'objectiu de lliura-lo a les formacions econòmiques que es presenten a les eleccions de dia 26 de juny

24/06/2016 Política

CCOO, UGT, STEI (i), FAPA, OCB, PIMEM, Unió de Pagesos, FFAAVV, Fundació Ateneu Pere Mascaró, Fundació Emili Darder, Fundació Gabriel Alomar han signat el "Manifest per just i necessari per a les nostres Illes", amb l'objectiu de lliura-lo a les formacions econòmiques que es presenten a les eleccions de dia 26J.

Les entitats consideren "imprescindible exigir el compliment de les inversions estatutàries" previstes fins a l'aprovació definitiva del Règim Especial de Finançament de les Balears. En aquest sentit, Torrens ha defensat que "és necessari que qui arribi a governar les tingui com a primer objectiu" i ha afegit que "el Règim Especial de Balears (REB)" ha de ser fruit "d'un acord de la societat civil de cada illa, que contempli de forma objectiva els costos de la insularitat i plurinsularitat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid