Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impunitat policial
Desenes persones protesten a Ciutat Vella de Barcelona per la impunitat policial
06/06/2016 Drets i Llibertats

Mig centenar de persones s'han concentrat aquest diumenge a l'Àgora Juan Andrés del Raval on han manifestat el seu rebuig al pacte al qual van arribar totes les parts per no dur a terme el judici. També hi era present Ester Quintanai ha apuntat de nou que no s'ha fet justícia en la resolució del seu cas. A continuació s'ha fet una manifestació pels carrers de Ciutat Vella que ha pinalitzat a la plaça de Sant Jaume.

Cal recordar que Sis Mossos d'Esquadra van acceptar que van matar a Juan Andrés Benítez la nit del 5 d'octubre per així evitar entrar a la presó. El cas va acabar amb la suspensió d'ocupació i sou per als agents de només dos anys, transcorregut aquest temps podran tornar a exercir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid