Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Sineu acull la I Trobada Municipalista a Mallorca
31/05/2016 Política

El proper cap de setmana, 4 i 5 de juny, es durà a terme a Sineu la Trobada Municipalista, unes jornades de formació organitzades per Alternativa per Artà, Bloc per Felanitx, Alternativa per al Municipi de Santanyí, Movem Santa Eugènia, La Valldemossa que Volem, CUP-Palma, Alternativa per Pollença i Gent per Sineu, segon informa dBalears

Les jornades són obertes a tothom: a agrupacions electorals, a regidors i regidores, a partits polítics, a entitats, a associacions... en definitiva, a persones que participen des dels municipis per construir una societat més justa, més lliure, més igualitària.

Els eixos temàtics seran: municipalisme, participació i economia alternativa. El dissabte matí, inaugurarà la jornada una ponència sobre “Municipalisme i noves polítiques” a càrrec de la diputada Anna Gabriel, i es farà una taula rodona sobre experiències de govern, amb la participació de regidors de Sabadell i de Capellades. El dissabte horabaixa es tractarà el tema econòmic, amb una ponència sobre economia municipalista a càrrec de Josep Maria Busqueta (economista del seminari Taifa) i sobre remunicipalitzacions i cooperativisme, a càrrec d'Albert Boada, regidor de la Crida per Sabadell. Finalment, el diumenge dematí es parlarà de participació, amb Glòria Rubio (regidora de Participació a Sabadell) i Lluc Peláez (ex batle del Figaró-Montmany per la CAF).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid