Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Rebuig de la CUP d'Almàssera a la jornada feixista que es farà a València
12/05/2016 Política
Logotip de la CUP d'Almàssera Logotip de la CUP d'Almàssera
Des de la CUP Almàssera, mostrem el nostre rebuig enfront de l'acte que s’ha convocat a València el dia 21, organitzat per l’associació In Memoriam Juan Ignacio.

Com a organització política de l'esquerra independentista i antifeixista valenciana, pensem que no hem de fer ni un pas enrere enfront del feixisme, ni als Països Catalans ni enlloc.

L'acte convocat preveu tenir la presència de membres, amb càrrecs judicials per enaltiment del nazisme i membres de la ultradreta com Roberto Fiore, actual president de Forza Nova, o periodistes de la rama més radical dretana com l'Enma Moricone. També figures pretesament literàries favorables al genocidi nazi com Pedro Varela o la néta del dictador feixista Mussolini. L'acte volen celebrar-lo a la capital del País Valencià i sembla ser que compta amb la total permissibilitat de la delegació del govern espanyol.

Com a membres de la CUP pensem que el País Valencià i els Països Catalans han de tenir un règim democràtic, un règim basat en la tolerància, però aquesta no pot ser compatible quan es sobrepassa els límits democràtics. L’enaltiment del terrorisme feixista mai ha estat perseguit des de de l'Estat Espanyol, ni estarà mentre no es produisca una veritable ruptura amb el règim nascut de la il·legalitat del colp d’estat franquista.
Per contra totes les condemnes d'enaltiment pel terrorisme han sigut per a gent perseguida i vinculada a l'esquerra, tan espanyola com la dels Països Catalans, però la gent d'ultradreta gaudeix d'una enorme permissivitat des de les altes instàncies del sistema.

Com antifeixistes, no podem permetre la lloança de genocides com Mussolini, Franco o Hitler. Aquestes lloances comportarien, als països vinculats al feixisme a la II Guerra Mundial com Alemanya i Itàlia, importants penes de de presó. No obstant això, sembla que al País Valencià tenen tots el permisos per organitzar actes vinculats al nazisme.

Exigim un pronunciament contundent tant del govern municipal com des de la Generalitat.

Fora feixistes del País!!!
Ni un pas enrere.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid