Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Euskal Herria
Otegi participa a Barcelona en un debat obert

Societat Civil Catalana està demanant signatures contra la visita del secretari general de Sortu i probable candidat de l'esquerra abertzale a les eleccions basques de la tardor, Arnaldo Otegi.

17/05/2016 Internacional

Aquest dimecres, el secretari general de Sortu Arnaldo Otegi participarà a Barcelona en un debat obert sota el títol sota el títol "Temps de pau, vents de llibertat. La solidaritat és la tendresa dels pobles". Sera el primer acte públic d'Otegi als Països Catalans després de la seva sortida de la presó de Logronyo, ara farà un mes i mig.

El debat, organitzat pel Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN), tindrà lloc a les 19.30 hores, a Fabra i Coats. També hi intervindran Joan Tardà, David Fernàndez, August Gil Matamala, Gemma Calvet, Lluís Llach, Gabriela Serra i Jordi Armadans,  i comptarà amb les actuacions musicals de Feliu Ventura, Mireia Vives, Xavi Sarrià (Obrint Pas) i Ovidi3.

El propi Otegi va anunciar fa uns dies que les localitats per escoltar-lo estaven exhaurides, mitjançant una piulada a les xarxes socials, on hi va afegir: "Tal vegada s'ha omplert pensant que qui venia era Rajoy".

Societat Civil Catalana recull signatures per suspendre la visita d'Otegi al Parlament

Segons informa Món.cat, Societat Civil Catalana està demanant signatures contra la visita del secretari general de Sortu i probable candidat de l'esquerra abertzale a les eleccions basques de la tardor, Arnaldo Otegi.

Aquest dimarts i fins dijous, Otegi  romandrà a Barcelona, i aprofitarà per reunir-se al Parlament, d'una banda, amb representants de les direccions dels grups parlamentaris de JxSí i de la CUP i, d'una altra, amb els portaveus de la comissió d'Exteriors.

L'entitat unionista assegura en un text adreçat a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que "la defensa del terrorisme o la violència, la seva justificació o propagació de l'odi, són incompatibles amb l'essència democràtica i pacífica de la institució que vostè presideix i que representa a tots els ciutadans catalans, molts dels quals van perdre la seva vida o la seva integritat física per culpa de l'organització a la que pertanyia Otegi, ETA"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid