Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les CUP d’Almàssera i Biar sobre l’Assemblea Nacional de la CUP

Les assemblees locals de la CUP d’Almàssera i Biar fem una valoració altament positiva del resultat de l’Assemblea Nacional de la CUP que s’ha fet aquest diumenge a Esparraguera (Baix Llobregat), tant pel nivell de participació aconseguit com, i sobretot, pels acords i documents aprovats. També per la pròpia dinàmica organitzativa de l’assemblea i per la transparència envers el conjunt de l’organització com, sobretot, el conjunt de la societat. 

També valorem molt positivament el fet d’haver confirmat  una vegada més la CUP com  l’organització política més clarament independentista i determinada a aconseguir la Ruptura Democràtica amb l’estat espanyol, per tenir les idees més clares de com iniciar el procés constituent i de com avançar el màxim possible en el desenvolupament del pla de xoc social per atendre les necessitats més urgents dels sectors socials més desfavorits i empobrits del nostre poble. En tot cas, des de les nostres assemblees continuarem aportant tot el que puguem per enfortir aquests eixos que formen par de l’ADN de la Unitat Popular

Creguem que suposa un gran avanç que l’AN CUP valore com actors molt importants, amb els quals cal treballar colze a colze,  a les entitats del sobiranisme (ANC, ASM i PDaD) i les de la lluita cultural i per la llengua de tots els Països Catalans (Òmnium, OCB, ACPV, Bressola, la Institució Cultural de la Franja de Ponent o l'Assemblea de Docents... ) . En aquest sentit l’aprovació de l’esmena presentada per la CUP de Biar no fa sinó ratificar una realitat que ja existia de manera generalitzada al sí del conjunt de la CUP. 

També reconèixer com un gran avanç que l’AN de la CUP haja tingut en compte els diferents ritmes envers la independència que es donen als PPCC i que l’avanç cap a la RDI a Catalunya no sols no entrebanca sinó que esperona la lluita tant al País Valencià com a les Illes. L’esmena aprovada a proposta de la CUP d’Almàssera confirma la correcta percepció del conjunt de la militància de la CUP sobre una realitat que, sent plural i diversa, ens obliga a visualitzar els matisos i ritmes propis i a incorporar-los en un constant procés de maduració i adequació política. 

Per últim valorarem  molt positivament que a partir d’ara el SN de la CUP s’elegirà mitjançant vot telemàtic de tota la afiliació i amb llistes que obtinguen com a  mínim més del 65% dels suports. Una veritable, valenta i molt més ecològica aposta per afavorir la participació de totes les persones que formem part de la CUP. És per això que creiem que  remarquem la necessitat d’agilitzar la participació telemàtica d’un militant un vot de forma complementària als espais presencials en un país tant llarg com ho és el nostre.

Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible. 

Enhorabona a la CUP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid