Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-Crida per Girona reclama intensificar l’ofensiva contra els bancs amb pisos buits

La formació celebra que la sentència sobre la sanció al Banco Popular no discuteixi la potestat de l’Ajuntament per multar a les entitats financeres

04/05/2016 Política
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona
La CUP-Crida per Girona ha reaccionat a la sentència judicial que anul·la la multa que l’Ajuntament havia imposat al Banco Popular per no cedir els pisos buits de l’entitat per a lloguer social. La formació ha celebrat que la sentència, tot i anul·lar aquesta multa per un defecte puntual, no discuteix en cap moment el procediment emprat per l’Ajuntament ni el dret del consistori a aplicar sancions a bancs i promotors.

En aquest sentit, la formació ha instat l’equip de govern a “mantenir el pols amb les entitats financeres” i a “intensificar l’ofensiva per acabar amb els pisos buits”, aplicant novament el procediment utilitzat fins ara, però millorant-ne els aspectes que calguin per evitar noves sentències que anul·lin les sancions. La CUP-Crida per Girona també ha reclamat que l’Ajuntament deixi de treballar immediatament amb totes les entitats bancàries que estiguin essent multades.

Mesures per afrontar la suspensió de la Llei 24/2015

D’altra banda, la CUP-Crida per Girona ha reivindicat una convocatòria extraordinària de la taula local d’habitatge per tal d’abordar la situació arran de la suspensió de la Llei 24/2015 i garantir que no hi hagi cap retrocés en la política d’habitatge municipal. Finalment, el grup municipal ha demanat a l’Ajuntament de Girona que adopti un paper actiu en la comissió de treball que es crearà a nivell nacional arran de la impugnació de la llei, en què participaran la Generalitat, els ajuntaments i els promotors de la ILP d’habitatge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid