Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
L’AMI contactarà amb l’Ajuntament de Mataró per impulsar una consulta sobre l’adhesió a l’entitat
31/05/2016 Política
Associació de Municipis per la Independència Associació de Municipis per la Independència
La comissió executiva de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)ha aprovat iniciar contactes amb els ajuntaments Barcelona, Granollers, Sabadell i Mataró amb l’objectiu que impulsin consultes o processos participatius perquè siguin els seus ciutadans els que decideixi si el municipi ha d’ingressar a l’AMI.

D’aquesta manera, l’AMI fa seva la iniciativa de l’alcaldessa de Badalona, que dies enrere va proposar sumar complicitats entre municipis de l’entorn metropolità per realitzar consultes o processos participatius sobre l’adhesió a l’AMI.

La CUP de Mataró considera que aquesta proposta pot servir per desencallar la situació de bloqueig amb què va topar la resolució aprovada el passat 3 de setembre de 2015 pel Ple Municipal de l’Ajuntament de Mataró, en la qual també es plantejava l’adhesió a l’AMI si la ciutadania així ho ratificava mitjançant una consulta popular.

En aquest sentit, el regidor portaveu de la CUP, Juli Cuéllar, ha adreçat un escrit a l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i a la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, per manifestar-los el suport a la decisió d’impulsar consultes i processos participatius i per posar-se a disposició de l’entitat municipalista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid