Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura de la pau
Els electes de la Crida-CUP de Lleida fan objecció fiscal a la despesa militar

El grup municipal de la Crida-CUP  ja havia dut a terme en el darrer any diversos actes en contra de la presència de l’exèrcit en fires formatives de la ciutat de Lleida i en defensa de la cultura de la pau

24/05/2016 Política

Pau Juvillà i Francesc Gabarrel, regidors de l’Ajuntament de Lleida, juntament amb altres membres de la Crida-CUP, faran objecció de consciència negant-se a pagar el manteniment de les estructures militars de l’Estat en la declaració de la renda.

Els membres de la Crida-CUP destinaran els diners de l'objecció fiscal a la campanya “Desmilitaritzem l’educació. Desarma els teus impostos”, destinada a eradicar els valors militaristes dels centres i salons educatius.

Juvillà ha declarat que “exercim aquest acte de desobediència civil, perquè ens oposem rotundament als valors que promulga el militarisme, el qual empra les armes i la violència com a eines de defensa d’interessos polítics i econòmics, convertint-se així en instruments opressius”.

Per altra banda, Francesc Gabarrell ha exposat que “els nostres diners aniran destinats a una causa del tot necessària com és la de vetllar per posar fi al foment dels valors militaristes (normalització del bel·licisme, patriarcat, submissió…) en l’àmbit educatiu”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid