Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Sensepor
Debat a Tortosa per a possible creació d'una plataforma en defensa dels electes de les Terres de l'Ebre imputats

L'assemblea també va servir per informar de l'organitzatiu de la manifestació del 7 de maig a Barcelona, amb autobusos que sortiran de Tortosa i l'Aldea cap a Barcelona

02/05/2016 Drets i Llibertats
Dissabte passat, la CUP va reunir ahir a Tortosa representants de diverses organitzacions, membres del secretariat nacional de la CUP, militants i ciutadania, en una assemblea oberta per debatre i valorar organitzar una plataforma de suport als càrrecs electes de les Terres de l'Ebre perseguits pels tribunals espanyols per independentistes. La trobada va servir de primer contacte entre els diferents agents socials, per intercanviar punts de vista i per establir les bases de solidaritat i col·laboració de cara als embats que puguin arribar contra el dret a decidir del poble català.
L'assemblea, on van assistir representants de la ANC, Omnium, PAH, USTEC, entre d'altres, s'inicià amb la presentació i explicació de la campanya #sensepor, a càrrec de Llorenç Casanova (membre del Secretariat Nacional de la CUP), qui va remarcar: "la campanya, tot i iniciada per la CUP, pretén anar molt més enllà, amb la voluntat que altres sectors socials i polítics s'hi adhereixin i li donin suport".
Acte seguit fou Carme Abril, portaveu de la CUP a les Terres de l'Ebre, qui exposar la situació dels requeriments entregats als ajuntaments de les Terres de l'Ebre i donà entrada al debat. Aquest debat va fer palès la necessitat que tothom va manifestar d'ampliar la majoria social de l'independentisme i s'acordà que, un cop les diferents entitats ho hagin parlat dins les seves organitzacions, s'anirà concretant millor la possible creació d'una plataforma de suport als càrrecs electes de les Terres de l'Ebre.

Finalment s'emplaçà a tothom a la manifestació de suport als càrrecs electes, oberta a totes les formacions polítiques i organitzacions de la societat civil, que se celebrarà el diumenge 7 de maig a Barcelona, i s'informà que s'estan organitzant autobusos que sortiran de Tortosa i l'Aldea per anar-hi, reservant plaça al correu electrònic org.ebre@cup.cat, dient el nom i cognoms i telèfon de contacte.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid