Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La Plataforma d'Associacions de Jubilats i Pensionistes exigeixein l'eliminació del copagament sanitari
22/04/2016 Salut

Aquest dijous, la Plataforma d'Associacions de Jubilats i Pensionistes han realitzat una protesta exigint l'eliminació del copagament sanitari davant de la seu de la conselleria de Salut del Govern a Palma.

A l'acabar han estat rebuts els representants pel director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia que els hi han manifestat que estan treballant en el tema i que no era senzill de resoldre.

A tot això, els pensionistes els hi han contestat que quan s'estava a l'oposició se'ls va vendre que era bufar i fer ampolles l'eliminació del copagament. A la qual cosa des la institució han dit que possiblement no s'hagués avaluat bé la dificultat de realitzar-lo. La resposta dels pesnionistes ha estat clara en el sentit que podríen comprendre si hagués guanyat les eleccions Podem o qualsevol altre partit, però que venguessin el producte PSOE i Més que han tingut responsabilitats de govern no ho podíem entendre.

El proper dimecres, els pensionistes tindran reunió amb la consellera tot i que els han assegurat que per a aquesta data serà impossible solucionar el tema. Se'ls ha ofert participar en el seguiment dels processos per arreglar el disbarat. Per acabar els pensionistes consideren que la resolució durarà tant com la demolició de sa Feixina, la qual cosa és "per a plorar perquè el tema no afecta pedres sinó a persones i moltes d'elles en autèntic estat de necessitat", segons han assenyalat al facebook de Jubilats per Mallorca.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid