Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Euskal Herria
La figura d’Otegi tensa el Ple del Parlament Balear

Era un dels punts que més controvèrsia i reaccions havia aixecat durant les hores prèvies al Ple del Parlament d’aquest dimarts.

26/04/2016 Internacional

Un dels punts de l'ordre del dia era la Proposició No de Llei (PNL) presentada pel PP que  instava la Cambra balear a condemnar institucionalment la trajectòria política de l’històric dirigent de l’Esquerra Abertzale Arnaldo Otegi Hores prèvies al ple, la PNL ja havia aixecat contravèrsies i reaccións, segons informa el dBalears

La PNL, després d’un intent frustrat del PSIB d’arribar a un acord sobre un dels punts que contenia, no ha prosperat. El resultat de la votació; 32 vots en contra del PSIB, MÉS i Podem, 22 a favor del PP i Ciutadans i 3 abstencions del PI.

Previ a la votació, membres de tots els partits defensaven les seves postures no sense que això suposes un cert enfrontament entre els partits del pacte i el PP. Com ja havien fet en les darreres hores, membres tant de MÉS com de Podem acusaven el PP de presentar aquesta iniciativa amb finalitats electoralistes.

I és que la proposició presentada pels conservadors al·ludia expressament al posicionament de MÉS i Podem sobre la figura d'Otegi i la condició que li atorgaven "d’home de pau”".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid