Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
La plataforma «No ens Vendreu la Moto» anuncia la presentació del contenciós-administratiu contra el Pla Director del Circuit
17/03/2016 Territori
La plataforma «No ens Vendreu la Moto» presentarà dins dels termini legal previst un contenciós-administratiu contra l'aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic del Circuit alhora que ha demanat al Departament de Territori i Sostenibilitat la retirada del projecte per pel seu negatiu impacte social i mediambiental i per la manca de participació del territori amb que s'ha tramitat tota aquesta planificació.
D'altra banda, la plataforma ha anunciat també les properes accions previstes per exigir la retirada del projecte i per donar-lo a conèixer a l'opinió pública, donat el poc debat que s'ha impulsat al respecte. Entre d'altres s'està estudiant mobilitzacions de protesta els dies que coincideixin amb grans esdeveniments al Circuit de Catalunya, com és el cas del Gran Premi de Fórmula 1 el mes de maig.
A més, la plataforma ha presentat la el seu manifest, que dóna inici a una campanya d'adhesions a aquest per part d'entitats i col·lectius de tot el territori. Les adhesions es poden fer en línia a través de l'espai web. En aquest sentit, en les properes setmanes es podrà anunciar la integració de nous col·lectius del territori a la plataforma.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid