Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugiats
La CUP Torredembarra presenta una moció de rebuig a l'acord entre Turquia i la UE sobre els refugiats
16/03/2016 Drets i Llibertats

La CUP de Torredembarra  ha  presentat una moció en contra de l'acord entre Turquia i la Unió Europea sobre la situació migratòria.

Tenint en compte que la formació i altres plataformes i organitzacions l'han denunciat ja que suposa entre altres, l'expulsió de persones necessitades de protecció a un país que vulnera els drets humans com és Turquia. També assegures que l'acord vulnera la pròpia normativa europea i els tractats internacionals i suposa fer de Turquia la policia d'Europa, convertint-se alhora en un gran camp de persones refugiades a les portes dels propis països europeus.

També recorden que Turquia comet greus violacions de drets fonamentals en el seu propi territori i no pot ser considerat de cap manera, un país segur per a les persones refugiades i migrades.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid