Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugiats
Escola Valenciana recapta 14.000€ d’ajuda per a l’emergència Síria
22/03/2016 Drets i Llibertats

Escola Valenciana ha donat a conéixer la quantitat recaptada en la vuitena campanya de sensibilització ‘Un euro, llavor de solidaritat’, que enguany s’ha centrat en les persones que han hagut de desplaçar-se de Síria pel conflicte bèl·lic que pateixen. Aquesta edició ha comptat amb la col·laboració d’una de les principals agències humanitàries al món, l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats –ACNUR–. A l’acte de lliurament del xec ha acudit el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno; la coordinadora del Comité Espanyol d’ACNUR, Arancha García, i el director general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, Federico Buyolo.

Escola Valenciana treballa per una educació en valors de pau i solidaritat. Així, en el marc de la campanya ‘Un euro, llavor de solidaritat pels refugiats sirians', l'entitat cívica ha volgut fer visible la dramàtica situació de la guerra a Síria, que ha suposat una de les crisis de refugiats més gran des de la Segona Guerra Mundial i que, a hores d'ara, després de l'acord al qual han arribat els Estats membres de la Unió Europea amb Turquia, les sirianes i els sirians refugiats que han hagut de fugir per salvar les seues vides i busquen asil lluny de les bombes, estan sent tractats de forma «vergonyosa, immoral, poc humana, pels països europeus», segons ha manifestat el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, durant el lliurament del xec a ACNUR en la seu de l'entitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid