Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Sis mesos d'internament per una agressió racista al metro de Barcelona

L'acusat d'enregistrar i penjar el vídeo a internet va declarar que "va ser una criaturada" i que tenir propaganda neonazi no vol dir que fos racista. Es tracta del fill d'un significat espanyolista vinculat a Ciutadans.

18/12/2015 Política

El menor que va agredir un ciutadà d'origen asiàtic al metro de Barcelona el juny de l'any passat l'han condemnat a sis mesos d'internament en règim tancat i a un any de llibertat vigilada. El jutge que porta el cas ha fixat data per al judici contra un altre acusat, Jaime Sambeat (fill), major d'edat i amic del condemnat  que va ser la persona que va gravar l'agressió en un vídeo que després va difondre amb comentaris racistes a les xarxes socials

Segons la declaració d'aquesta persona que va gravar i penjar l'agressió, i que acompanyava l'agressor, el fet d'enregistrar i penjar el vídeo a internet "va ser una criaturada". Jaime Sambeat (fill) és simpatitzant del partit Ciutadans, i fill d'un significat membre del partit unionista que té el mateix nom. Aquest acusat adult (la resta de processats eren menors) tenia en els seus comptes a les xarxes social nombrosos missatges i vídeos exaltant la violència i el nazisme, com lemes a favor de Hitler o de la raça blanca i en contra dels negres. Però durant la vista va declarar que el fet de tenir tota propaganda neonazi no es tractava de propaganda racista.

Als primers segons del video de l’agressió a una persona de trets orientals al Metro de Barcelona es veu un Jaime Sambeat (fill) rient mentre observa l’atac. El noi és resident a Sant Adrià del Besòs i seguidor d'Albert Rivera. Al facebook del seu pare (que com ja s'ha comentat també s'anomena Jaime Sambeat) es poden veure diverses fotografies de la família amb Jordi Cañas i Albert Rivera (a més a més de fotografies del pare fent apologia de la violència o assistint a actes espanyolistes). L'any 2008 Jaime Sambeat (pare) va aconseguir certa notorietat mediàtica com a "víctima" de la immersió lingüística.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid