Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La UEFA desestima el recurs del Barça per les estelades

El club blaugrana ha decidit portar el cas al Tribunal d'Arbitratge Esportiu

23/12/2015 Política
Estelades al Camp Nou Estelades al Camp Nou

El FC Barcelona ha informat aquest dimecres que la UEFA ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat pel club blaugrana per la sanció econòmica de les estelades en el partit de la Lliga de Campions contra el Bayer Leverkusen i , com ja va anunciar al seu dia, ha confirmat que presentarà immediatament un recurs davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu ( TAS ) .

Fa un mes l’equip de juristes voluntaris Drets va interposar  una demanda contra la Unió d’Associacions Europees de Futbol (UEFA) per vulneració de drets fonamentals arran de l’expedient disciplinari que va rebre el Futbol Club Barcelona per l’exhibició d’estelades al partit contra el Bayer Leverkusen disputat al camp Nou el dia 29 de setembre, i que va acabar amb una imposició d’una multa de 40.000 euros al club.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid