Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Economia i solidaritat
La Crida per Sabadell inicia una campanya contra els bancs

La campanya pretén denunciar i assenyalar tots aquells bancs que segueixen desnonant famílies i que es neguen a fer lloguers socials

29/12/2015 Política

La Crida per Sabadell ha engegat aquest dilluns una campanya contra les entitats financeres a Sabadell. Han “assenyalat” els responsables de la crisi i de la pobresa i exigeixen que s'aturin els desnonaments i que els bancs cedeixin els habitatges buits al parc públic d'immobles.   

Un nombrós grup de membres de la Crida per Sabadell van portar a terme una protesta davant la seu del BBVA del carrer Gràcia, al centre de la ciutat. La PAHC ha acusata aquesta entitat bancària de ser la principal entitat bancària a l'hora de realitzar desnonaments a la ciutat.

Es tracta d'una campanya informativa iniciada per la candidatura de govern local, que té com a objectiu informar a la ciutat sobre les alternatives a la banca convencional, com ara les entitats cooperatives. Els responsables de la campanya han assegurat que la campanya durarà mesos i que s'estendrà per tots els barris de Sabadell.


Les entitats financeres que segueixen desnonant, enemigues de la ciutat

El passat mes d'octubre la Crida per Sabadell ja va declarar enemigues de la ciutat a totes les entitats financeres que, a dia d’avui, encara segueixen desnonant famílies sense recursos. Ho ha fet "en coherència amb el compromís polític adquirit en el seu programa electoral, i donada la situació d’extrema emergència social i habitacional que pateix Sabadell". En aquest sentit denunciava públicament "els culpables de la situació de misèria i exclusió social en la que viuen milers de famílies de la nostra ciutat; bancs i entitats financeres que mitjançant l’acumulació per despossessió de les nostres classes populars s’estan enriquint a costa del patiment de bona part de la nostra ciutadania i que a partir d’actituds mafioses i despòtiques estan impedint el dret a l’accés a un habitatge digne per tothom".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid