Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
L'Alcalde d'Alacant lamenta que el PP "ataqui" edició de cartes en valencià dels Reis d'Orients

Amb l'objectiu de facilitar que els escolars de la ciutat demanin els seus regals en la seva llengua 

02/12/2015 Llengua

L'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, ha lamentat que l'oposició municipal haja "atacat" la remissió de cartes en valencià als escolars de la ciutat perquè demanen els seus regals de Reis "com si fóra delicte" i ha considerat que es tracta d'una polèmica "ridícula", tal com apunta La Veu del País Valencià


"Els que tenien una alcaldessa imputada per quatre delictes greus --en referència a la popular Sonia Castedo--, ara critiquen que intentem fomentar l'ús del valencià, llengua oficial a la Comunitat Valenciana, a Alacant. No hi ha res més que dir", ha sentenciat.

Echávarri s'ha pronunciat així en ser interrogat pels mitjans sobre la posició del PP i de Ciudadanos (C's) que han criticat la mesura. L'alcalde ha participat aquest dimarts en la inauguració del primer Congrés de Responsabilitat Social Empresarial en l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA). En to irònic, el primer edil ha opinat sobre aquest tema: "Sembla com si haguérem comès un delicte, no ho sé. Realment els que cometien delictes eren altres, els que hui diuen que com se'ns ocorre fer açò". Gabriel Echávarri ha resolt la qüestió afirmant que es tracta d'una situació "ridícula".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid