Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Serra de Mariola
Estrena a Cocentaina del documental "Mariola. Serra de llibertat"
04/12/2015 Comunicació

La película "Mariola. Serra de llibertat" s'estrena aquest divdendres a Cocentaina. El documental té una duració de 60 minuts i ha estat produïda per lʼempresa audiovisual i cultural Documentart. La pel·lícula ofereix imatges dʼalta qualitat que sʼhan rodat durant les quatre estacions de lʼany. Segons els seus impulsors, el documental “mostra un paisatge viu i en constant transformació, un ric mosaic de cims, de plantes, dʼherbes, de fonts, de masos, de caves, dʼermites, dʼarbres, de plantes i dʼéssers vius”. També il·lustra com la serra “és font dʼinspiració de diferents expressions culturals” i com aquest paisatge “és també la representació simbòlica dʼuna identitat comuna per als set pobles”.

Diumenge, s'estrenarà a  Agres, dijous 10 a Banyeres, dimarts 15 al Campus dʼAlcoi, divendres 18 a Muro i dissabte 26 a Bocairent. A més, el DVD del documental es podrà adquirir a les llibreries de la comarca.
 

Mostrar l’essència de la serra

Lʼobjectiu d’aquest treball audiovisual és “buscar lʼessència de la serra a través de la gent que més la coneix, aquells que treballen, viuen o sʼinspiren en Mariola”. En aquest sentit, els seus protagonistes són persones de Bocairent, Alcoi, Banyeres, Agres, Alfafara, Cocentaina o Muro, però sobretot gent de Mariola, “orgullosos dʼuna serra que els dóna una identitat comuna i una forma de ser i de sentir”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid