Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LA Bressola
Concert per celebrar els 40 anys de la Bressola a Girona

El concert anirà a càrrec d'alumnes de la Bressola. La venda d'entrades té un preu únic de 5€ per la mainada i 8€ per als adults

07/12/2015 Educació

Dijous vinent, 10 de desembre, al Teatre Municipal de Girona es farà un concert que serà el tret de sortida dels actes commemoratius dels 40 anys de la Bressola  (escoles que fan l'ensenyament en català a la Catalunya Nord). L'associació Amics de la Bressola ha organitzat un autocar per la gent que vulgui venir al concert des de Barcelona (sortirà a 2/4 de 7 del vespre de la plaça Universitat de Barcelona i, per tornar, està previst que surti a 2/4 de 10 de Girona. Més informació i reserves: comunicacioamics@bressola.cat).

El concert anirà a càrrec d'alumnes de la Bressola i de músics de la colla d'en Marc Serrats que faran un repàs del repertori tradicional i popular català, amb cançons que formen part d'algun dels CD que els Amics de la Bressola ha editat darrerament, i que es pot escoltar i descarregar en aquest enllaç: http://www.espaibressola.cat/projectes.

La venda d'entrades té un preu únic de 5€ per la mainada i 8€ per als adults, que es poden comprar anticipadament en aquest enllaç: http://espaibressola.cat/content/concert-pels-40-anys-de-la-bressola. Malgrat tot, el mateix dia també se'n podran comprar a la taquilla del Teatre (amb una promoció de 2X1 que es fa per a la gent amb el carnet de Biblioteques o del Club Girona Cultura, però que també s'està fent extensiva a altres col·lectius).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid