Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un fiscal especial estudiarà les amenaces dels ultradretans al fotoperiodista Jordi Borràs

El fiscal especial per a delictes d’odi estudiarà les amenaces al fotoperiodista Jordi Borràs durant la concentració feixista del 12-O. Iniciarà el procediment quan obtingui la informació de Mossos d'Esquadra

01/11/2015 Drets i Llibertats

La fiscalia especial per a delictes d’odi i discriminació estudiarà les amenaces del dirigent del partit d’ultradreta Democracia Nacional contra el fotoperiodista Jordi Borràs, realitzades durant l'acte feixista del dia de la Hispanitat a Barcelona.

Segons indica el el9Nou.cat en la seva notícia, el fiscal Miguel Ángel Aguilar va explicar fa pocs dies que estudiaria les amenaces de l'ultra Pedro Chaparro contra Borràs, a petició d'una pregunta d’una assistent durant el primer Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana realitzat a Granollers.

El fiscal va explicar que està a l’espera d'analitzar la informació i les transcripcions dels discursos que estan enllestint la policia autonòmica. Més endavant valorarà si hi ha indicis de delicte i si en troba, hi actuarà.

Segons Anguilar és el mateix procediment que s’ha seguit els dos darrers anys en la marxa de la ultradreta a Barcelona pel 12-O. Com en el cas de les amenaces de l’any 2013, després de les quals es va iniciar un procediment penal que està curs judicial.



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid