Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat Pública
La Diputació de Lleida rebutja per unanimitat el nou model d'ambulàncies

Aquesta setmana la Marea Blanca ha acordat en les seves assemblees de Lleida i Tàrrega seguir amb la recollida de signatures per aquests motius, que ja suma 2.500 signants.

26/11/2015 Drets i Llibertats
El ple de la Diputació reunit aquest dijous ha aprovat per unanimitat una moció en favor de la sanitat pública de qualitat i en defensa d’un SEM digne. Concretament, la moció insta a la Generalitat de Catalunya a recuperar les dues unitats necessàries de suport vital avançat a Lleida ciutat i a recuperar l’estructura i funcionament del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb la moció la Diputació de Lleida també manifesta el seu suport als treballadors del SEM de les comarques lleidatanes i els agraeix la tasca que realitzen.

Aquest posicionament es suma al del Ple de l'Ajuntament de Lleida, que el passat 30 d'octubre va aprovar una moció en el mateix sentit on demanava explícitament l’aturada en la modificació del servei.

La Marea Blanca de Ponent i Pirineus considera que el Govern en funcions ha de recuperar immediatament l'estructura (metge/ssa, infermer/a i tècnic) de la UCI mòbil del Segrià i ha de revertir les retallades que des del 2011 està imposant a la resta del Sistema d'Emergències Mèdiques de les comarques de Ponent. La Marea considera intolerable la pèrdua de la qualitat assistencial que aquestes mesures provoquen en l'atenció als veïns de les poblacions que veuen retallat el servei d'ambulància.

Aquesta setmana la Marea Blanca ha acordat en les seves assemblees de Lleida i Tàrrega seguir amb la recollida de signatures per aquests motius, que ja suma 2.500 signants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid