Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
20-D
La CUP no concorrerà a les eleccions espanyoles

La CUP centrarà tots els esforços, en els propers mesos, en la construcció de la república catalana.

08/11/2015 Política
En el transcurs del Consell Polític reunit a Perpinyà aquest dissabte, la CUP ha resolt diversos temes organitzatius així com de calendari intern i expansió del seu projecte polític.

A més, ha debatut i consensuat un posicionament respecte del 20 de desembre, dia en què se celebraran les eleccions a l'Estat Espanyol. En aquest sentit, la CUP ha decidit la no concurrència a aquestes contesa electoral.

La CUP centrarà tots els esforços, en els propers mesos, en la construcció de la república catalana. "No ens presentem a unes eleccions a les quals no ens sentim interpel·lats a presentar-nos-hi. El Parlament espanyol no és un marc d’oportunitat per a la consecució de la independència", remarca la nota de premsa

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid