Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
L'Ajuntament de Manresa dóna suport a la declaració rupturista del Parlament
20/11/2015 Política

El ple de l’Ajuntament de Manresa ha aprovat aquest dijous, amb els vots de la CUP, ERC i CiU, una moció de Suport a la Resolució 1/XI del Parlament de Catalunya corresponent a la desconnexió amb Espanya, segons informa Elsetmanari.cat

Cadascun dels representant dels grups municipals de la CUP, ERC i CiU han repassat en les seves intervencions els motius per presentar aquesta proposta. El representant de DM ha anunciat que s’abstindria, al·legant que hagués votat a favor si en comptes de “desconnexió” es parlés de “negociació” amb el Govern Espanyol. El Portaveu del PSC, per la seva banda, hi ha votat en contra, tal com va fer el seu partit al Parlament.

D’altra banda, abans de començar el debat, Ciutadans ha demanat la paraula per anunciar que s’absentarien per no participar en el debat i votació d’un text que “està suspès cautelarment pel Tribunal Constitucional.

La moció posava en un dilema a Miquel Davins, l’únic regidor d’Unió al consistori que, tot i la divisió de la coalició, segueix formant part del grup de CiU a Manresa i que, a més a més, és President dels democristians al Bages. Finalment, per sorpresa dels assistents, Davins ha votat a favor de la desconnexió d’Espanya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid