Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CASALS I ATENEUs
"Okupació" d'una antiga comissaria a Gràcia, dos dies després del desallotjament del CP Tres Lliris
22/11/2015 Drets i Llibertats

Ahir a la nit a la vila de Gràcia de Barcelona, una manifestació en protesta pel desatllotjament de dijous passat de Casal Popular Tres Lliris va finalitzar amb l'ocupació d'un nou espai. Es tracta de l'antiga comissaria de la policia nacional espanyola a tocar de plaça Lesseps, a la cantonada de Nil Fabra amb Torrent de l'Olla. El local fa dos anys que està buit, estava en venda i actualment el seu propietari és l'Ajuntament de Barcelona.

La marxa va començar a la plaça Revolució, capa a les 20.30h i va recòrre els carrers centrics del barri de Gràcia sota el lema "Omplim els espais buits" i amb crits com "Un desallotjament, una altra okupació". Diverses otacions de la Guàrdia Urbana i un helicòpter dels Mossos van controlar la protesta i la nova ocupació a una certa distància.

Els joves havien anunciat la noca "okupació"

Divendres passat, membres del Casal Popular Tres Lliris de Gràcia van anunciar en roda de premsa que “seguirem fent les activitats establertes, ocuparem places o les farem en altres espais que ens han cedit” mentre resolen el problema de manca de local. A més, consideren que l’ocupació és “l’eina que ens permet realment poder desenvolupar el nostre projecte” i no hi renuncien".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid