Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA
‘Madrilenys pal dret a dassidí’… segons 13TV

La televisió ultradretana 13TV ‘re-bateja’ l’associació Madrilenys pel Dret de Decidir com ‘Madrilenys pal dret a dassidí’

02/11/2015 Internacional

Ahir la portaveu de l’associació Madrilenys pel Dret de Decidir, Belén Murillo, fou entrevistada al programa ‘La Marimorena’, de 13TV, on entre moltes altres coses va dir ‘Com a bons veïns Espanya i Catalunya acabaran negociant. En el curs de la història els mapes van canviant. No és tan tràgic, és molt més senzill i tranquil.’.


L’originalitat de la notícia rau en que tot i que és sobradament coneguda la poca cura amb la qual escriuen en català les televisions espanyoles ahir els treballadors de 13TV van fer una errada antològica quan varen escriure "Portavoz Madrilenys pal dret a dassidí" en comptes de ‘Madrilenys pel Dret de Decidir’ (minut 23:05 del vídeo).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid